Home / DAAC Velo Race 2016
Загрузка карты ....

Date/Time
03.05.2015
All Day

Location
Parcarea Megapolis


 Traducerea va fi adaugata in curand.

Versiunea RO:

Evenimentul sportiv  DAAC Velo Race 2016 este la a 2-a editie in acest an. Cursa este organizata de catre clubul de ciclism BikePortal avand in calitate de sponsor general compania DAAC Velo Sport reprezentanta GIANT si CUBE in R. Moldova.
 
Data desfasurarii este 15 mai 2016. Startul se va da in parcarea la MegaPolis Mall Everest, m. Chisinau. Inscrierea online este disponibila in perioada 23.03.2016 — 12.05.2016. Va rugam cititi regulamentul. Taxa de inscriere de 140 lei se achita la ridicarea pachetului de start. Pachetul de start se ridica in baza buletinului de indentitate.
 
Pachetul de start:

 1. Numar de participant
 2. Bride-uri de plastic pentru fixarea numarului pe ghidon
 3. Bon de masa
 4. Sticla cu apa OM
 5. Energizant Red Bull
 6. Tricou de participant la eveniment

Categoriile de participanti:

Traseul Scurt

 • Barbati 18-29
 • Barbati 30-44
 • Barbati 45+
 • Fete

Traseul Lung

 • Barbati 18-29
 • Barbati 30-44
 • Barbati 45+
 • Fete

In caz daca in categorie se inscriu mai putin de 8 persoane categoria se comaseaza cu alte categorii.

Premii: Conform rezultatelor vor fi premiati in toate categoriile participantii plasati de locurile 1-5. Premii de la sponsori DAAC  Velo Sport, Panilino, Shark. In cadrul evenimentului va fi organizata o tombola pentru toti participantii la concurs cu premii de la DAAC Velo Sport, Lapmol, Panilino.
 
Trasee
Traseul Fun Ride 10km 
In cadrul evenimentului va avea loc o cursa pentru toti iubitorii de ciclism pe strazile orasului cu scopul de a promova practicarea mersului pe bicicleta ca mijloc de transport public. Se propune de a parcurge o distanta de 10 km pe strazile din sectorul Ciocana, asistate de catre Politia Patrulare. La cursa sunt invitati orice detinatori de bicicleta si buna dispozitie.
 

Traseul Scurt 30km

Traseul Lung 60km

Contactează-ne

Ai o întrebare? Scrie-ne aici și noi îți vom răspunde cât mai repede posibil.